lørdag 2. august 2008

ferien er over for dette året

lagbilde av vinnerlaget G13

vi har vært i Lillesand på sørlandscup med Lars andre. været har vært skiftende, alt fra SOL til
øsende og pøsende regn. de vant alle kampene,i finalen fikk alle mødrene utlevert dusker,så vi var duskedamer og sang EIK sanger til den store gullmedaljen.kjempgøy.:):):)
Jeg bodde på Hotel sammen med Elin,men Asle bodde på skolen som lagene lå på. Jeg og Elin gikk turer hver morgen i 0730 tida:) vi måtte ut så tidlig pga kampene til guttene. Om kvelden har Asle og jeg spist ute sammen med oddemann og Hanne. De var på båttur og lå ved brygga så vi var hos dem hver kveld ,kjempekoseligt.asle på kaien i Lillesand
Hanne som har bestilt kylling-kebab , så her skal det spises:):)

DANA CUPEN 2008
etter en uke i Lillesand gikk turen til Danmark og Dana Cup med G15. bussen gikk ifra holdeplassen 19 juli kl 23.30. vi satset på at guttene sovnet i bussen på vei ned til Kristiansand,men den gang ei,de var våkne hele tiden.


slik var havet da vi kjørte med ferja:)


Da vi kom ned var klokka 0400 og ferja gikk ikke før kl 0800 så vi sto parket der nede og ventet og ventet, og ingen gutter sov, da vi kunne gå ombord på ferja var ALLE kjempetrette men de holdt koken,jeg sovet på gulvet under en spilleautomat,helt gåend:):):). Vi var i Danmark kl 11 på søndagen og G 15 skulle ha kamp kl 1500(treningskamp). denne vant de:):). etter kampen bar det rett i dysjen så til sengs. de sov til neste morgen:)

her ligger Ørjan strekk ut i ventehallen i Kristiansand:)l agbildet. av G 15


Guttene hadde 7 kamper, de vant og spilte uavgjort på alle sammen,men i 16 dels finalen røk de ut på straffe.

de har vært kjempegreie alle sammen og vi har hatt en flott uke.vi har kost oss en hel haug og handlet masse. Der har vært lite skader, så det største problemet var varmen og det å få i seg nok drikke. Maten i matsalen var ikke til å skryte av,så mange av guttene gikk i bua eller kafeterien på skolen å kjøpte seg mat.

G15 og J 15 sammen på resturant i Hjørring . her bestilte de aller fleste pizza, noen hadde kylling og noen andre hadde biffsnadder tallerken.maten var nydelig. etterpå gikk jentene og guttene opp på skolen til G15 og hadde det gøy,vi ledere fikk ikke være inne i klasserommetlenge om gangen,de ville værei fred.de pratet og tullet til klokka var 2300,da var det natten.


GUTTENE HJELPEN EN FORTVILET SJØFØR.hadde kjørte seg bom fast i sanden.
guttene følger med når jenter 15 spiller kamp:)
TUSEN TAKK FOR EN FLOTT UKE:)

1 kommentar:

Anne Lise sa...

Så fin denne LO'en var.