fredag 5. september 2008

ny operasjon

ja idag ringde de ifra SUS og sa at på mandag den 8.9.08 kan jeg legges inn og operere refluksen på tirsdag.er litt spendt,men rekner med at denne operasjonen og går greit:)

nå har jeg kommmet jeg hjem fra sykehuset. Operasjonen har gått bra:) Jeg har en del vindtrundt brystet,det er akkurat som om der ikke er plass.ett blte som strammer seg rundt og rundt,men det går nok over. Igår fredag,så skrellet jeg en nektarin og delte den opp i små biter,jeg klarte ikke å spise den opp da det hadde gått 4 timer,så maten tygges,tygges,tygges og tygges veldig godt.:) mens idag da jeg var med mamma og de til byen klarte jeg å spise ett halvt rundtstykke på en normal tid,så dette går fremover:):)

i ventetiden på sykehuset på mandag scrappet jeg bidraget til skisse-o-mania neste uke og scrappestafetten sin oppg 3. så litt fornuftigt ble det og gjrt:) På onsdags kveld og torsdagn laget jeg kort(julekort) er godt fornøyd med dem:)

2 kommentarer:

Brit sa...

Lykke til Inger :-) Vi snakkes.

Anne J sa...

Håper du har kommet det oppå etter operasjonen, jaggu meg tøff du som tør å kaste deg ut i staffeten når du er ny-operert. Lykke til!