søndag 29. desember 2013

TAkk for det "gamla" til dere som har vært trofaste her hos meg:)

 Jeg har ikke vært særlig aktiv på bloggen  på LANG tid. her kommer der en liten forklaring på det :)


Jeg har ikke scrappet noe utenom da jeg var ei flott og kreativ helg på Sætra på MOI.. det var ei herlig helg som ga mye energi og ikke minst glede. dere er bare den beste gjengen å vær sammen med når kroppen ikke vil være der jeg ønsker den skal være:)
de LOène jeg laget da skal jeg få tatt bilde av å legge ut her etterhvert :)

Kroppen min er ikke der vi ønsker den skal være,sliter med M-C og prolapser+leddgikt. det er ikke alltid medisinene virker like godt som vi ønsker:( men humøret mitt det kan ingen ta ifra meg :) men når jeg er i varmere strøk med tørr atmosfære så har jeg det godt:) så vi prøver å reise 3 gr i pr år:)


Jeg har i høst solgt ut alt i Scrappedillå og den er nå "nedlagt" (jeg har mulighet til å bestille varer til dere,men jeg har ikke lagerplass så det som dere bestiller det må dere kjøpe :)
jeg kommer til å ha en bestillingsdato i mnd (ca den 20 i hver mnd) . grunnen til at jeg har avsluttet er at jeg gikk lei. det ble rett og slett for mye å vær tilgjengelig 24/7 i scrappedillå samtidig som jeg skal og vil beholde gleden med å scrappe:) sa valget var å bli lei alt eller å ta vare på scrappegleden :) og da jeg fant ut hva valget sto mellom var ikke valget vanskelig :) gleder meg NÅ til å vær inger synnøve på treff og ikke scrappedillå :)


Scrappedillå har nå blitt leilighet til min sønn, men jeg har ordnet meg en stor og god scrappeplass i kjellerstua:) Takk til Asle og Lars Andre som virkelig har stått på å malt vegger (jeg har deltatt litt) ,lagt nye gulv og tak. så nå kan Henriette og Lars Andre kose seg i sin egen leilighet:)den 16 desember hadde vi juleavsluttning med grøt og gløgg og ikke minst pakkelek. det var en flott kveld og en fin avslutning på scrappedillå:) takk til dere alle sammen:)
                                                                     vil med dette si:
            TAKK FOR DET GAMLE OG ØNSKE HVER OG EN ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR

1 kommentar:

morkaren sa...

Sikken du har slået en koldbøtte Inger, jeg har godt nok undret mig over der var så stille fra din kant, men sygdom er "hver mands herre" jeg håber da du forsat vil scrappe og blogge, pas på dig selv og kom godt ind i det nye år. knus morkaren.