mandag 9. mars 2009

treff hos PiH
for det første så var det knallgøy:):) men la meg begynne med begynnelsen. Jeg har alltid hatt lyst til å være på ett treff der jeg skulle treffe mange nye og spennende scrappere og få nye ideer og lære noe. Alt dette fikk jeg nå i helga:) Det var meningen jeg skulle ta toget bort,men så fant Asle ut at han ville tilbringe helga sammen mend Tonje,sa han innlosjerte seg der og jeg på Dag bondeheim,kjempekoseligt hotel:) Turen bort til Skien gikk fint,vi hadde endel snø på veiene over heia,men det gikk greit. Vel fremme i Skien så ble jeg med opp til Tonje for å knibe litt på henne og se hvordan hun hadde i den nye leiligheten:) etter en liten halvtime så kjørte de meg ned til PiH. og der ble jeg værende hele helga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11jeg hadde det knallgøy,lott og løye og noen spreke damer som ikke vær skjenerte i det heletatt,jeg ble motatt med åpne årmer og ikke minst PiH kaka var der og den var like god som jeg hadde forventet:):) jeg klarte iløpet av helga å lage 4 LOèr,2 kort,2 poser og å pynte en blpmsterboks.så litt fikk jeg gjort mellom latterkulene.
tusen takk for en fortreffelig helg:)

her er noe av det jeg laget denne helga:)
4 kommentarer:

Kristin sa...

Så moro å se bilder og så hyggelig å hilse på deg! Du er utrolig dyktig altså, og jeg gleder meg til å prøve å lage sånt fint kort jeg også...jeg skjønte jo til slutt hvordan jeg skulle klippe og brette...thihi... Hyggelig at du likte kaken også!

Brit sa...

Forstår at du har kost deg i helgen :-) Gleder meg til å se hva du fikk laget.
Snakkes.

Lena Beate sa...

Så masse fint du har laget på treffet.

Anonym sa...

kjempe flotte bilder. artig å se. flott scrappe rom og noen utrolig fine kort! jeg er imponert og ser at jeg må innom her oftere!