fredag 6. april 2012

påsketurvi har en tradisjon i familien vår:) det er å ta sekken på ryggen og dra til stranda (Brusand) og grille pølser og trille egg:) det å trille egg er ett show i seg selv. Da stiller alle (25stk) opp på en rekke på toppen av sanddynene og så triller vi eggene ned, det egget som ikke sprekker det har vunnet. vis der er to egg som ikke sprekker i trillingen de må klinke mot hverandre :):) og her er der ingen kjære mor eller hensyn til de små,her vil alle vinne hihiihii. så plutselig kommer der en påskekylling eller en påskehare hoppende og deler ut snop til store og små :) 
iår blir der en liten forandring ifra alle de foregående årene, vi tar bilene og kjører til Torsøy i Flekkefjord og gjør spilloppene våre der :)
dette egget her er min sønn på 17 år som skal få :):)
Jeg har skrevet navnet hans under med Chipboard bokstaver,tatt ei pil og noe annet på,så har jeg tredd egget med metalltape,malt over med hvit og sort akrylmaling :):)
ha en fin og god lang fredag:)

1 kommentar:

morkaren sa...

Hvor lyder det skønt med sådanne påsketraditioner i har i familien, og det æg du har lavet til din søn er skønt, et rigtig mande/drenge æg, han bliver glad. knus morkaren.